Waarom een boxspring pocketvering kopen – en waar?

boxspring pocketvering

Van plan om een boxspring te gaan kopen? Dan wil je sowieso een pocketvering boxspring kopen. Als student is dit een slimme optie. Ook in tijden van het coronavirus. In dit artikel gaan we in op:

Wat is pocketvering?

pocketvering
Pocketveren zijn individueel verpakt in hun eigen stoffen zakken

Een pocketveringmatras is gemaakt van individuele pocketveren. Elke pocketvering is omsloten door een eigen stoffen zak. Elke veer werkt onafhankelijk van elkaar en reageert alleen op de druk die op dat gebied wordt uitgeoefend. Dit resulteert in een hoger niveau van persoonlijke ondersteuning en respons voor elke persoon die op de matras slaapt.

Pocketveren bewegen niet als een geheel, in tegenstelling tot meer traditionele open-coil matrassen. Dit helpt “samenrollen” te voorkomen en vermindert de overdracht van beweging naar andere delen van de matras.

Elke pocketvering werkt individueel om uw lichaam correct te ondersteunen. Hierdoor is een pocketvering boxspring bijzonder voordelig als:

  • Jij en je partner verschillende gewichten hebben
  • Je hebt de neiging hebt om de hele nacht te woelen en te draaien

Het aantal pocketveren is het aantal pocketveren in een matras. Wij bieden matrassen in een grote verscheidenheid aan pocketveren – van 600 pocketveren tot 6000!

Voor het gemak zijn pocketveren altijd gebaseerd op het aantal pocketveren binnen een kingsize matras. Dus als u een matras met 2000 pocketveren selecteert, is dit het totale aantal pocketveren binnen de kingsize matras van dat specifieke matrasmodel.

De super kingsize of eenpersoonsmatras van hetzelfde model zal verhoudingsgewijs meer en minder pocketveren hebben.

U hoeft zich geen zorgen te maken! Dit geldt voor alle pocketveren boxsprings, van elk merk.

Als u meer precieze informatie wilt over hoe pocketveer aantallen per maat verschillen, bel ons dan en we zullen dit graag verder uitleggen.

Waarom een pocketvering boxspring?

Waarom pocketvering boxspring

Pocketvering boxsprings zijn een van de meest populaire soorten boxsprings – en terecht!

Lees verder om erachter te komen wat pocketvering boxsprings zijn, hoe ze werken en hoe u hiervan kunt profiteren.

Geen overdracht van beweging

Elke pocketveer reageert afzonderlijk op de uitgeoefende druk en ondersteunt het lichaamsgewicht individueel, in plaats van het lichaamsgewicht over het boxspring oppervlak te verdelen. Dit helpt het gevoel van inrollen in je partner te verminderen en bevordert zo een rustiger nachtrust en lekker wonen.

Consistente stevigheid

Omdat elke individuele pocketveer is ingesloten in zijn eigen stoffen hoes, houdt deze deze op een constante spanning. Dit zorgt voor een gelijkmatige stevigheid over de hele boxspring.

Totale lichaamsondersteuning

Pocketvering boxsprings worden beschouwd als een meer premium type veringmatras, omdat ze bekend staan ​​om hun consistente, totale lichaamsondersteuning. Ons assortiment pocketvering boxsprings is verkrijgbaar in een breed scala aan pocketveren en stevigheid classificaties, zodat u het ideale ondersteuningsniveau kunt kiezen dat u nodig heeft.

Drukvermindering

Omdat pocketveren onafhankelijk van elkaar werken, ondersteunen pocketvering boxsprings uw lichaamsgewicht in grotere mate dan een open spiraal veersysteem (ook wel standaardvering genoemd). Dit kan u helpen om u comfortabel en goed ondersteund te voelen terwijl u slaapt, waardoor het risico op drukopbouw wordt verminderd.

Wil meer weten? Ontdek de belangrijkste voordelen van een pocketveringmatras in deze video van Silentnight:

Waar een boxspring met pocketvering kopen

Er zijn veel verschillende aanbieders van een boxspring pocketveren. Daarom vind je hieronder het totaal aanbod van verschillende winkels.

Ten eerste is een Ikea boxspring vaak het antwoord. Deze boxsprings zijn van hoge kwaliteit. Die pagina linkt naar de beste Ikea boxsprings. Ze zijn een expert op het gebied van boxsprings. De prijs en kwaliteit is erg hoog!

Ten tweede kun je ook een pocketvering boxspring kopen bij bijvoorbeeld de Leen Bakker, of Beter Bed.

Alvast veel plezier met jouw nieuwe boxspring! En koop slim, bijvoorbeeld bij Ikea!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *